OBRADOVIĆ: Prihvatamo ulogu favorita i očekujemo trijumf

- I bez Tipsarevića imamo sjajan tim koji može da pobedi svaku reprezentaciju na svetu. Imali smo prvi trening, šljaka je još uvek mekana, ali verujemo da će do početka meča teren biti u sjajnom stanju za igru - rekao je naš selektor

  • 0

Članovi Dejvis kup reprezentacije Srbije odradili su, odmah po dolasku u Belgiju, prvi trening u gradu Šarlroa, gde ih od 1. do 3. februara očekuje duel sa domaćom reprezentacijom u prvom kolu Svetske grupe. U Šarlrou su u popodnevnim časovima stigli Viktor Troicki, Nenad Zimonjić, Boris Pašanski, Filip Krajinović i selektor Bogdan Obradović, dok će se timu tek u četvrtak priključiti i najbolji svetski teniser Novak Ðoković.

- Prihvatamo ulogu favorita i očekujemo trijumf koji će nas približiti novoj salatari, ali isto tako ovaj meč shvatamo maksimalno ozbiljno. Nema opuštanja, gosti smo i sigurno je da će domaćin isto tako dati sve od sebe da napravi iznenađenje - rekao je selektor Srbije Bogdan Obradović.

On u duelu sa Belgijancima neće moći da računa na povređenog Janka Tipsarevića.

- I pored toga imamo sjajan tim koji može da pobedi svaku reprezentaciju na svetu. Imali smo prvi trening, šljaka je još uvek mekana, ali verujemo da će do početka meča teren biti u sjajnom stanju za igru - dodao je on.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA