VUJOŠEVIĆ: Sudija Boltauzer nešto duguje Radničkom

- Utakmicu gde je jedna lopta odlučivala, više od jedne lopte sudija Boltauzer, a i Belošević, ali posebno Boltauzer, koji je očigledno imao neke dugove prema ekipi Radničkog kada im je sudio na nekim gostovanjima ili na nekom gostovanju

  • 5

Partizan je izgubio u kragujevačkom "Jezeru" u derbiju 19. kola ABA lige, a trener Duško Vujošević nije odoleo, uz čestitke Radničkom na pobedi, da se osvrne na suđenje, pogotovo sudije Boltauzera.

- Želim da čestitam timu Radničkog, stručnom štabu i klubu na pobedi. Osnovni uzrok poraza je što nismo dobro reagovali, adaptirali se na neke promene strukture, pogotovu u momentu kada su oni smanjili postavu, napravili igru atipičnu pik en popom i širinu za šut za tri poena. Mi nismo uspešno branili taj šut, a nismo uspeli da materijalizujemo visinsku prednost koju smo imali tog momenta. Moram da kažem da nekoliko igrača stvarno nije bilo na visini nivoa ove utakmice. Koji su to igrači, to je naravno njima rečeno u svlačionici i to nećemo iznostiti preko medija - rekao je strateg "crno-belih", i potom nastavio:

- Utakmicu gde je jedna lopta odlučivala, više od jedne lopte sudija Boltauzer, a i Belošević, ali posebno Boltauzer, koji je očigledno imao neke dugove prema ekipi Radničkog kada im je sudio na nekim gostovanjima ili na nekom gostovanju, dali su protivničkoj ekipi. To nije prvi put da je Partizan u bitnim momentima oštećen i stvarno je veoma čudno da se u jednom takmičenju koje je ovako značajno sudije tako olako igraju sa sudbinama čitavih klubova.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    29. januar 2013 | 01:56

    Muka mi je vise od ovog Vujosevica i njegovih teorija zavere

  • Socaaaa

    29. januar 2013 | 08:10

    Ajde bre kazi jednom zasluzeno smo izgubili i kraj a ne posle svake izgubljene sudije krive,covic kriv,vucic kriv....krme jedno

  • Mornar

    29. januar 2013 | 08:35

    Svinjo, ODLEPIO SI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA