Vojvodina promovisala Moreiru

"Ubeđuju me da sam doneo lošu odluku, ali im odgovaram da je "Vojvodina" veliki klub sa visokim ambicijama", rekao je bivši fudbaler "Partizana"

  • 0

Najveće pojačanje fudbalera "Vojvodine" u zimskom prelaznom roku Almami Moreira na promociji u Novom Sadu izjavio je da je došao da osvaja trofeje.

Nekadašnji igrač Partizana uveren je da posle titula u crno-belom dresu može isto da uradi sa Vojvodinom.

- Mnogi su me pitali zbog čega sam se opredelio baš za "Vojvodinu", ujedno me ubeđujući da sam doneo lošu odluku. Na to sam im odgovorio da je "Vojvodina" veliki klub koji ima visoke ambicije - rekao je Moreira, koji je sa "Vojvodinom" potpisao ugovor na dve godine, uz opciju produžetka na još jednu.

Bivši ljubimac navijača "Partizana" rekao je da je "Vojvodina" jedini klub u Srbiji u kome je mogao da nastavi karijeru.

- Verujem da ću sve one koji su me odgovarali od prelaska u "Vojvodinu" naterati da mi se izvine - istakao je Moreira na izuzetno posećenoj konferenciji za novinare održanoj u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku.

- Borba za trofej u kupu je izvesna, ali smatram da imamo pravo da razmišljamo i o tituli - poručio je Moreira.

Sportski direktor Novosađana Miodrag Pantelić rekao je da se od Moreire očekuje da se vrlo brzo nametne kao lider tima.

- On je bio želja svih nas u rukovodstvu. Imali smo problema sa realizacijom transfera zbog njegovog ugovora sa kineskim Dalijenom i zato smo ga čekali ovoliko dugo - rekao je Pantelić.

"Vojvodina" se posle prvog dela šampionata Srbije nalazi na trećem mestu sa 12 bodova manje od lidera "Partizana", dok će se u polufinalu kupa sastati sa "Borcem" iz Čačka i favorit je za plasman u finale, koje će se 16. maja odigrati u Novom Sadu.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA