NAJBOLJI STRELAC: Manga otišao u Izrael da trese mreže! (VIDEO)

Napadač iz Centralnoafričke Republike, koji je na pozajmici u izraelskom Hapoel Ramat Ganu, postigao devet golova na 18 mečeva

  • 0

David Manga se nije naigrao u Partizanu, pa je više ostao upamćen po svojoj brzini i po svom "talentu" da povređuje saigrače iz "crno-belog" tima (Vladimir Stojković, Vladimir Volkov, Eduardo), ali će zato u Izraelu ostati upamćen kao golgeter!

Bivši fudbaler Minhena 1860 trenutno je iz Partizana na pozajmici u Hapoel Ramat Ganu za koji, u proseku, postiže gol na svakoj drugoj utakmici.

Manga je u subotu u meču protiv Makabi Netanje postigao svoj deveti gol u 18. utakmici za 12. ekipu izraelskog šampionata, i to iz vrlo vrlo teške situacije iz slobodnog udarca.

Partizanov brzonogi napadač je četvrti na listi strelaca u Izrealu, ali teško da može da stigne prvoplasiranog Elirana Atara, koji je postigao 18 pogodaka na 19 utakmica (dva iz penala). Međutim, Mangi drugoplasirani Omer Damari i Ohad Kadusi beže samo jedan gol.

Zanimljivo je i da je Afrikanac jedini među prva četiri strelca koji nije postigao nijedan pogodak iz jedanaesterca, ali je zato ubedljivo najbolji strelac u svojoj ekipi, pošto je sledeći strelac postigao četiri gola.

Pokazao se Manga kako zna da daje golove i glavom, i nogom i da se snađe u gužvi, a ove sezone je postigao i jedan het-trik i to protiv Hapoel Akra kada je bio strelac sva tri gola. Ako se ovako golgeterski raspoložen vrati u Beograd, Partizan će mnogo dobiti i očigledno da su odradili pravi posao, poslavši ga na kaljenje na Bliski istok.

Pogledajte neke od golova Mange u Izraelu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA