KAMARA: Partizan uvek u srcu, navijači podržite mlade igrače!

Reprezentativac Sijere Leonea, koji je u Humsku stigao iz Helsinkija, odlazi u Čempionšip i pojačaće Bolton

  • 0

Ono što se očekivalo več neko vreme i ostvarilose, Mohamed Medo Kamara, nije više član Partizana, reprezentativac Sijere Leonea seli su u Englesku, u Čempionšip gde će pojačati Bolton.

Klub iz Humske za njegov odlazak dobiće neki evro, jer je Kamarin ugovor bio validan do juna, a tamnoputi fudbaler lepim rečima oprostio se od bivšeg kluba:

- Partizan će uvek biti u mom srcu, ovde sam mnogo postigao, svi u bili sjajni prema meni, navijači, ljudi... Uvek ću se vraćati u Srbiju gde sam stekao mnogo prijatelja - izjavio je Medo.

- Bolton jeste ispao iz Premijer lige, ali je i dalje dobar klub, a Čempionšip jako takmičenje. Izabrao sam ih, jer se nadam da ćemo izboriti plasman u najjaču englesku ligu. Time bi mi se ispunio san u karijeri - istakao je Kamara, koji je imao poruku i za navijače crno-belih.

- Morate podržati mlade igrače Partizana. Nije uvek najbitnije da se postigne gol. Ovaj tim je pun mladih igrača, treba im podrška, kao što vidite ima ih mnogo sa 16, 17, 18 godina, oni su fantastični i navijači uvek moraju da stoje iza njih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA