Manćineli u Kantuu, Kešelja opet sele u Zvezdu

Posle potpisa italijanskog reprezentativca za evroligaški tim, član našeg nacionalnog tima ponovo se dovodi u vezu sa prelaskom u redove "crveno-belih"

  • 1

Stefano Manćineli, jedan od najboljih košarkaša Italije, potpisao je ugovor sa Kantuom, timom koji je dve godine za redom igrao Evroligu.

Vest i nije nikakav hit, ali možda ima potencijala da "nastavak" to bude. Prema nekim informacijama, zbog potpisa italijanskog reprezentativca, Marko Kešelj će još neko vreme ostati u Valensiji.

Šampion Evrope sa Olimpijakosom odavno je u nemilosti trenera Velimira Perasovića, a kao moguća destinacija, naravno, pored uvek aktuelne Zvezde, pominjao se i italijanski grad. Kako je Manćineli stavio paraf, a Kešelj ni u Evrokup meču protiv Bilbaoa nije igrao, Beograd je ponovo aktuelan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    30. januar 2013 | 08:45

    Baš nam fali dobra trojka jer od Skota i Simonovića nema 'leba. Ako bi došao u Zvezdu,mislim da bi to onda bila ekipa za titule u domaćoj i ABA ligi,a sledeće godine i za pristojan plasman u EL

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA