INTER PONOVO SRPSKI: Zdravko Kuzmanović na Meaci!

Zdravko u prestonicu "mode" dolazi za dva miliona evra, a čelnici Intera su njegovo angažovanje objasnili rekavši da im je bio potreban iskusan I dobar fudbaler

  • 0

Reprezentativac Srbije u fudbalu Zdravko Kuzmanović u četvrtak bi trebalo da bude predstavljen kao najnovija akvizicija milanskog Intera. Vest je prilično iznenadila sve, pošto su pojedinim "kanalima" stizale informacije da će Štutgart zameniti Marsejom.

Preokret ili kako već nastao je u utorak. Italijanski portali su oko 21 sat prvi put spomenuli njegovo ime.

Samo pola sata kasnije Inter je bio povezivan sa njim, da bi malo posle ponoći, pretposlednjeg dana zimske pijace, isti izvori potvrdili da je Zdravko sve dogovorio sa timom sa "Đuzepe Meace" i da će predstavljanje biti u četvrtak.

Ako je verovati Italijanima, Zdravko u prestonicu "mode" dolazi za dva miliona evra, a čelnici Intera su njegovo angažovanje objasnili kratko:

- Bio nam je potreban iskusan i dobar fudbaler.

Kuzmanović se se u taboru "neroazura" pridružiti Dejanu Stankoviću i nastaviti tradiciju poslednjih 10 godina da u milanskom klubu uvek bude bar jedan srpski fudbaler.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA