VUKIĆ STIGAO U PAOK! "Kao da sam u Partizanu"!

Doskorašnji vezista Partizana karijeru nastavlja u Solunu gde će pokušati da pomogne u ostvarenju sna zvanog Liga šampiona

  • 1

Nastavlja se tradicija da Partizanovi igrači nastavljaju karijere u solunskom PAOK-u. Bratski klub "crno-belih" dogovorio je saradnju sa iskusnim vezistom kome je istekao ugovor u Humskoj, gde poslednjih šest meseci praktično nije ni igrao, jer je bio u nemilosti trenera Vladimira Vermezovića.

Posle Vladimira Ivića, Ivice Ilijeva, Gorana Gavrančića, još jedan Partizanov fudbaler je prešao na popularnu "Tumbu", gde će biti od velike koristi ekipi koja u narednoj sezoni juriša na plasman u Ligu šampiona.

PAOK je trenutno drugoplasirani u grčkom prvenstvu, iza neprikosnovenog Olimpijakosa, sa najvećim šansama da se domogne druge pozicije.

- Srećan sam što sam došao u PAOK. Ovo je klub sa sjajnim navijačima. Znam da PAOK i Partizan imaju bratske odnose i nadam se da će me navijači prihvatiti kao svog. U Partizanu sam bio lider, ali to ovde ništa ne znači. Naporno ću raditi da zaslužim poverenje - rekao je na predstavljanju Zvonimir Vukić u Solunu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA