Brenu odbijena žalba, ostaje u zatvoru

Brazilski fudbaler, koji je zapalio iznajmljenu vilu u septembru 2011. u pijanom stanju da bi uzeo novac od osiguranja, nastavlja sa služenjem kazne od tri godine i devet meseci

  • 1

Sud u Minhenu odbio je žalbu bivšeg igrača Bajerna, Brazilca Brena, koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog podmetanja požara u svojoj kući 2011. godine. Breno je tražio da mu se kazna preinači jer su mu, navodno, narušena zakonska prava.

Brazilski fudbaler će tako ostati u zatvoru, gde je jula prošle godine počeo da služi kaznu u dužini od tri godine i devet meseci.

Kako je navedeno u sudskom saopštenju, Breno je 20. septembra 2011. podmetnuo požar u nekoliko soba iznajmljene vile u minhenskom predgrađu Grunevald u kojoj je živeo sa suprugom i troje dece. Požar je uništio kuću i prouzrokovao štetu u visini od 900.000 evra.

Brenov ugovor sa Bajernom istekao je krajem prošle sezone, a u decembru Sao Paulo potpisao je ugovor sa bivšim fudbalerom iz humanitarnih razloga da bi pomogao njemu i porodici tokom odsluženja zatvorske kazne.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    31. januar 2013 | 01:12

    Није истина, то није била његова вила већ изнајмљена тако да мотив дефинитивно није користољубље. током суђења је и утврђено да је пироман и да је био под утицајем опијата. лично сам пратио суђење.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA