"Adidas" predstavio loptu za finale Lige šampiona

- Ove sezone videćemo loptu na mečevima nokaut faze koja vodi ka Vembliju, gde će "kraljevi Evrope" biti krunisani u noći koja će biti istorijska za evropski klupski fudbal - rekao je direktor marketinga UEFA Gaj Loren Epstin.

  • 0

Kompanija "Adidas" predstavila je danas loptu "Finale Vembli" kojom će se igrati završnica i finale ovogodišnje Lige šampiona.

Lopta će se koristi od 12. februara kada počinje osmina finala Lige šampiona, a dizajnirana je tako da slavi finala elitnog klupskog fudbala u proteklih 50 godina.

- Lopta je smela, ikonska i gotovo kraljevske pojave. Briljantno reflektuje vrednosti Lige šampiona kao i činjenicu da će ovogodišnje finale biti održano u Londonu.

- Ove sezone videćemo loptu na mečevima nokaut faze koja vodi ka Vembliju, gde će "kraljevi Evrope" biti krunisani u noći koja će biti istorijska za evropski klupski fudbal - rekao je direktor marketinga Evropske fudbalske unije (UEFA) Gaj Loren Epstin.

Finale Lige šampiona na programu je 25. maja na stadionu Vembli u Londonu.

(Telegraf.rs/Tanjug/Foto: Uefa.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA