STIGLI U LONDON: Emanuelson u Fulamu, Samba u Kvins Parku

Vezista Milana će narednih šest meseci provesti na pozajmici u londonskom premijerligašu, dok se korpulentni defanzivac na Ostrvo vraća posle manje od godinu dana kako bi pokušao da "policajce" spase ispadanja

  • 0

Posle samo godinu dana igranja u Anžiju, Kristofer Samba se najverovatnije vraća u Englesku. Fudbaler iz Konga se nalazi u Londonu, gde bi u toku dana trebalo da potpiše ugovor sa Kvins Park Rendžersima.

"Policajci" su spremni da plate Anžiju 10 miliona funti za usluge afričkog fudbalera, dok su Dagestanci za njega 24. februara 2012. godine platili 12.320.000 evra.

Defanzivac je odigrao jesenas 29 utakmica za tim iz Mahačkale, postigao tri pogotka i imao dve asistencije, a do kraja sezone bi trebalo da pomogne fenjerašu i Hariju Rednapu da spase KPR od ispadanja.

Kvins Park se ove zime pojačao Tailom Ben Haimom i Loikom Remijem.

Urbi Emanuelson je 2011. godine u januarskom prelaznom roku stigao u Milan iz Ajaksa, a sada opet u januaru menja klub. Ostatak sezone provešće u Fulamu.

Holandski vezista se nikada od dolaska na "San Siro" nije izborio za status standardnog prvotimca, a u poslednje vreme gotovo da uopšte nije dobijao šansu kod Alegrija.

- Do kraja sezone sam u Fulamu. Drago mi je što ću opet raditi sa Martinom Jolom, sada trenerom Fulama. Imao sam sa njim izuzetno lepa iskustva dok je radio u Ajaksu - rekao je Emanuelson.

U Milanu je upisao ukupno 51 nastup u italijanskoj Seriji A i postigao tek tri pogotka.

(Telegraf.rs/Foto: Wikipedia/goatling)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA