BALOTELI IZAZVAO HAOS U MILANU: Prodato 2.000 dresova za dva sata!

Dres sa brojem devet, koji će tamnoputi Italijan nositi igrajući za Milan, mogao bi Berluskoniju da donese milionske iznose. Roberto Manćini najtužniji zbog Mariovog odlaska

  • 0

Dosta ljudi iz sveta fudbala odmah se oglasilo po pitanju dolaska Marija Balotelija u Milan. Većina njih smatra kako će Berluskoni i Alegri imati velike probleme sa njim zbog njegovog neobuzdanog ponašanja, ali to su i dalje ipak samo nagađanja. Ono što je vrlo sigurno je da će italijanski napadač Milanu doneti veliki novac.

Iako će debitovati u četvrtak, a zvanično predstavljanje zakazano je za petak, dres sa brojem devet se već našao u prodaji, i više ga skoro ni nema!

Za samo dva sata, koliko se našao u prodaji, navijači Milana su kupili čak 2.000 dresova na kojima je ispisano ime ovog nestašnog napadača.

Baloteli je sa Milanom potpisao ugovor na četiri godine, a godišnje će zarađivati oko četiri miliona evra.

Svi u Milanu su srećni zbog dolaska Balotelija, ali onaj koji je najtužniji je njegov, sada već bivši, menadžer Roberto Manćini, koji je voleo Marija najviše od svih.

- Svima u klubu je teško, jer je Mario bio važan igrač za nas. Sa njim smo za dve godine osvojili Premijer ligu i FA kup. Mislim da još može da napreduje i zato je dobro što se vratio u Italiju -  rekao je Manćini za engleske medije.

Manćini je demantovao da više nije mogao da toleriše Balotelijevo nepredviđeno i često kontroverzno ponašanje.

- Za mene je Mario kao jedno od moje dece. Možeš da se svađaš sa njim, ali na kraju ćeš ga voleti. Znam dosta vremena da posvetim igraču, a njemu sam možda najviše. Bilo je zaista emotivno kada je rekao da ide - dodao je Manćini.

Menadžer Sitija istakao je da su italijanskog napadača svi u klubu voleli, kako stručni štab tako i igrači.

- Srećno, Mario, niko te odavde neće zaboraviti. Puno sreće u daljoj karijeri - napisao je Serhio Aguero na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA