NBA: Oklahoma lako sa "grizlijima", Vestbruk besneo! (VIDEO)

Pobedu Siti tandera nad Memfisom sa 106:89 obeležila žuta minuta Rasela Vestbruka, dok su Voriorsi naneli drugi uzastopni poraz Dalasu sa 100:97

  • 0

Košarkaši Oklahome siti tandera pobedili su Memfis grizlise sa 106:89, koji su dan ranije ostali bez prve zvezde Rudija Geja jer je trejdovan u Toronto.

Memfis je jedna od tri ekipe koja je slavila u Oklahomi ove godine, ali to je bilo pre dva trejda i velikog problema sa povredama.

Oklahoma je ceo meč imala u svojim rukama, a "grizliji" su na trenutak imali tračak nade da će protivniku krenuti nešto naopako posle veoma ljutite reakcije Rasela Vestbruka. Trener Bruks ga je izveo iz igre, a na klupi je bio vidno iznerviran, pa je odlučio da se "ohladi" u svlačionici, da bi se potom nešto smireniji vratio u igru u poslednjoj deonici.

Njegovo odsustvo su iskoristili košarkaši Memfisa da postignu deset uzastopnih poena, ali u poslednjoj četvrtini nisu uspeli da odigraju dovoljno kvalitetno i preokrenu, naprotiv. Utakmicu je predvodio Kevin Durant sa 27 poena, sedam skokova i šest asistencija. Vestbruk je postigao 21 poen, devet skokova i šest asistencija.

Bejles je zamenio Geja i predvodio Memfis sa 23 poena, dok je Zek Rendolf imao očajno šutersko veče i zabeležio devet poena, ali i 19 skokova.

U pobedi još jedne desetkovane ekipe, Golden stejt voriorsa nad Dalas meveriksima sa 100:97, oporavljeni Endru Bogut zabeležio je osam poena i pet skokova.

Voriorse su predvodili Tompson sa 27 i Dejvid Li sa 15 poena. U drugom uzastopnom prazom Meveriksa, odličnu partiju je postigao Majo i zabeležio 25 poena uz šest asistencija i pet skokova, a pratio ga je Vins Karter sa 21 košem.

Memfis - Oklahoma siti 89:106

Dalas - Golden stejt 97:100

(Telegraf.rs / foto: AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA