POPOVIĆ: Đurićeva realnost nije ona koju vide navijači!

- Đurić bi trebalo da ispriča ko mu je, kad i zašto rekao da Partizan ne može da igra utakmice Lige šampiona u Beogradu, pa da navijači ne troše živce nadajući se nečemu čega neće biti - rekao je srpski biznismen

  • 1

Biznismen Miroslav Miško Popović, koji je izrazio želju da preuzme predsedničku funkciju fudbalskog kluba Partizan, odgovorio je Draganu Đuriću na konstataciju da je realnost sasvim drugačija.

- Đurić je u pravu. Nas dvojica ne možemo da polemišemo, jer ne govorimo na istom nivou. Sve drugo je podložno preispitivanju, jer Đurić predstavlja virtuelnu stvarnost – reako je Popović "Sportskom žurnalu".

Napominjući da će se uzdržati od dalje javne polemike i "prepucavanja" po medijima, Popović kaže da je realnost zaista drugačija, ali od one o kojoj govori predsednik "crno-belih".

- Realnost je, zaista, drugačija od one koju vide navijači. Đurić bi trebalo da ispriča ko mu je, kad i zašto rekao da Partizan ne može da igra utakmice Lige šampiona u Beogradu, pa da navijači ne troše živce nadajući se nečemu čega neće biti – zaključuo je Popović.

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA