"Gasprom" uplatio Zvezdi oko četiri miliona evra!

Na račun Sportskog društva uplaćena je suma dogovorena u nedavno potpisanom novom ugovoru, a fudbalski klub će početi da koristi novac da odblokira račun

  • 0

Legle pare! Generalni sponzor Fudbalskog kluba Crvena zvezda "Gasprom" ispunio je obavezu na osnovu novog ugovora i uplatio oko četiri miliona evra na račun sportskog društva.

Za sada je neizvesno da li će kompletan novac biti za potrebe fudbalskog kluba, postoji opcija da se deo izdvoji za finansijsku stabilizaciju rukometne i vaterpolo sekcije.

Fudbalski klub će početi da koristi novac iz poboljšanog sponzorskog ugovora kad odblokira račun, a potpredsednik Nebojša Čović i saradnici su na dobrom putu da to i učine. Posle sporazuma sa čačanskim Borcem, deblokada računa pala je na manje od 80 miliona dinara.

Predsednik SD Crvena zvezda Petar Škundrić potpisao je nedavno aneks ugovora sa ruskim naftnim gigantom, kojim je odobreno povećanje ulaganja, što je bila konkretizacija priče od aprila.

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA