FEJSBUK INICIJATIVA: Vratite čirlidersicu za Superbol!

Htela je da joj poslednji dan u petogodišnjoj karijeri u navijanju bude upravo Superbol, ali su u Baltimoru napravili rez koji je zakačio i Kortni Lenc

  • 0

Kada je 23-godišnja čirlidersica Baltimor rejvensa Kortni Lenc saopštila da se povlači na kraju sezone, nije ni sanjala da će samim tim ispasti i iz planova za nedeljni Superbol.

Lenc je navijačica Rejvensa već pet godina, ali se penzionisala jer je dobila posao u marketingu. Htela je da joj poslednji dan u navijanju bude upravo Superbol.

- Očajna sam zbog cele situacije... Bilo mi je jako teško ove godine kada sam rekla da napuštam klub - rekla je Lencova TV stanici "ABC".

Lencova je primila mejl prošle nedelje sa imenima 32 čirlidersice koje će nastupiti u Nju Orleansu na meču za titulu NFL lige između Rejvensa i San Francisko fortinajnersa.

- Bila sam jedina navijačica-veteranka koja je tri godine starija i neću biti u sastavu navijačica. Odmah sam pomislila da je greška - rekla je Lencova, koja, prema rečima kluba, nije prošla rez sa 60 na 32 navijačice u finalu.

Na Fejsbuku je pokrenuta inicijativa obožavalaca da se Kortni nađe na Superbolu, dok oni suprotnog mišljenja smatraju da je penzionisana navijačica razmažena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA