TRANSFER TRAGIČAR: Izgubio milione zbog internet konekcije!

- Smešno je što je internet konekcija u hotelu bila loša. Kompletirali smo dokumentaciju pre roka, i sad ne znamo da li će biti uvažena - rekao je menadžer Pajtima Kasamija. Bizarne situacije su se desile i Martinu Stekelenburgu i Piteru Odemvingiju

  • 0

Švajcarskom fudbaleru Pajtimu Kasamiju propao je transfer iz Fulama u Peskaru. Nisu u pitanju tehnički detalji ili nesporazum između klubova, nego - internet konekcija!

Dvadesetogodišnji fudbaler, inače rođen u Makedoniji, trebalo je poslednjeg dana prelaznog roka da obavi formalnosti povodom prelaska u italijanski klub, ali Fudbalski savez Italije nije primio njegove papire na vreme.

Mladi reprezentativac Švajcarske je pokušao da pošalje potrebna dokumenta iz hotela u Milanu, u kom je bila loša bežična internet konekcija, pa umesto u 19 časova, do kad je bilo predviđeno da se dostave papiri, oni su dostavljeni u 19.02!

I fudbaler i njegov agent sada nervozno čekaju da vide da li će, ipak, dobiti zeleno svetlo za transfer.

- Zašto sve ide protiv mene..? - "tvitovao" je očajni Kasami.

- Smešno je što je internet konekcija bila loša. Kompletirali smo dokumentaciju pre roka, i sad ne znamo da li će biti uvažena - rekao je Mino Rajola TV stanici "Skaj Italija".

Fudbaler je promenio dosta klubova - kao junior je nastupao za Vintertur i Grashopers, 2008. godine prelazi u Liverpul, a odatle sa 16 godina u Lacio. Dve godine kasnije profesionalno debituje u Belinconi, a onda je usledio petogodišnji ugovor sa Palermom. Ipak, 2011. godine odlazi u Fulam, ali mu je želja bila da se vrati u Seriju A.

Tragikomične situacije su se desile  i golmanu Martinu Stekelenburgu i Piteru Odemvingiju.

Roma je stopirala transfer svog golmana koji je bio u avionu za London, misleći da će od tada čuvati mrežu Fulama. Ipak, kako Roma nije uspela da dovede iz Fiorentine Emilijana Vivijana, uprava kluba je stopirala transfer, tako da je Stekelenburg morao po sletanju na "Hitrou" da stigne na povrtani let u Rim.

Još jedna bizarnost se desila Odemvingiju, koji je u svojoj glavi imao da je nov igrač Kvins Park Rendžersa, pa je požurio ka "Loftus roudu". Bukvalno. Došao je do stadiona, ali ga policija nije pustila u prostorije - jer je tada saznao da je ugovor Vest Bromvič Albiona i KPR-a propao. A već je počeo da govori "mi" kada je u intervjuu pominjao KPR...

(Telegraf.rs / foto: Twitter Pajtim Kasami)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA