ZVEZDA: Nismo dobili pare od "Gasproma"!

"Crveno-beli" demantuju da je "leglo" četiri miliona evra od generalnog sponzora

  • 0

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se povodom natpisa da je generalni sponzor ruski "Gasprom" uplatio novac na račun "crveno-belih" u iznosu od 4.000.000 evra!

"Plasiranje ovakvih vesti nanosi nemerljivu štetu FK Crvena zvezda i dovodi u zabludu sve naše poverioce. Pod utiskom ovakvih neistina mnogi poverioci su skloni da poveruju da se priliv novca u naš klub od njih krije. Istina je sasvim drugačija. Crvena zvezda posluje transparentno i odgovorno opterećena milionskim dugovima i problemima. Zato ovakva pisanja nanose štetu klubu. FK Crvena zvezda ne želi da optužuje niti stvara "frontove" sa bilo kojim medijskim činiocem, već je naš cilj da upozorimo kako neproverene informacije mogu da stvore zabludu u javnosti.

Još jednom ističemo da je kod rukovodstva Crvene zvezde moguće proveriti svaku informaciju i verujemo da će predstavnici medija ubuduće proveravati informacije koje dolaze do njih kako se ne bi dogodilo da blokada računa FK Crvena zvezda raste zbog nečije nepromišljenosti" - stoji u Zvezdinom saopštenju.

(Telegraf.rs / crvenazvezdafk.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA