REMI PARTIZANA: Šćepović bez gola, Mitrović opet divljao

"Crno-beli" nisu uspeli da posle Karpata vežu i drugu pobedu na pripremama u Beleku. Austrijska Admira posle penala izborila remi (1:1). Posle tri gola Marka Šćepovića, strelac na ovom meču bio Miloš Jojić

  • 0

Partizanu ne ide baš najbolje na pripremama u Beleku, pošto iz prve četiri utakmice imaju skor od jedne pobede (u poslednjem meču protiv Karpata 1:0), i tri poraza: Cirih (1:2), Sevastopolj (1:2) i korejski Pohang (1:3).

Došlo je vreme i za četvrtu utakmicu, pa je protivnik bio asutrijski prvoligaš Admira, ali "crno-beli" su uspeli da dođu samo do remija (1:1), iako su vodili od kraja prvog poluvrmena, golom Jojića u 44. minutu.

ADMIRA-PARTIZAN 1:1 (0:1)

(Ježek 59 (penal) - Jojić (44)

Trener "crno-belih" Vladimir Vermezović opet je izveo ofanzivni sastav sa dva špica - Aleksandrom Mitrovićem i Markom Šćepovićem.

PARTIZAN: Živković, Lazevski, Ivanov, Stojković, Miljković, Smiljanić, Jojić, Ninković, Eliomar, Mitrović, Šćepović.

Admira je krenula mnogo bolje u prvih 15 minuta u kojim je imala dve-tri dobre prilike, i u celom prvom poluvremenu je bila bolji rival.

Najbolju šansu imali su u 35. minutu kada je Jojić izgubio loptu na sredini, a jedan napadač je prošao između Ivanova i Stankovića, ali je šut prošao tik pored stative.

"Crno-beli" ipak u samom finišu dolaze do vođstva i to preko Miloša Jojića, koji je bio vrlo nervozan, što se moglo videti po nekoliko izgubljenih lopti, a dobio je i žuti karton. Posle gužve u šesnaestercu, Mitrović se dobro snašao i proturio loptu do Jojića, koji se iskupio za lošu partiju u prvih 45 minuta.

Četiri izmene u "crno-belom" timu na početku drugog dela. Aškovski je zamenio Lazevskog, Pauljević Miljkovića, dok su u vezi sada umesto Jojića i napadača Šćepovića Brašanac i Babić.

Austrijanci su izjednačili u 59. minutu kada je Pauljević u kaznenom prostoru srušio Urdraga pa je Ježek lako doneo svojoj ekipi izjednačenje, a na kraju se ispostavilo i konačni remi.

U drugom poluvremenu nije bilo previše prilika, ali je bilo nervoze u "crno-belom" timu, naravno kod Aleksandra Mitrovića, koji je hteo da šutne protivničkog igrača bez lopte, a potom je ušao iu raspravu sa trenerom Admire. I Milan Smiljanić je zaradio žuti karton zbog grubog starta u finišu utakmice.

Ipak, senku na ovaj meč bacio je napadač Aleksandar Mitrović koji je opet besneo na protivničke igrače, kao na meču protiv Šahtjora u Ligi Evrope.  Igrao se 78. minut kada je Mitrović najpre pokušao da udari jednog igrača Admire bez lopte a samo minut kasnije ušao je u raspravu sa trenerom austrijskog tima Didijeom Kubauerom.

Na sreću sudija meča ga nije video inače bi ga sigurno izbacio sa utakmice.

Još jedna, čak četvrta (od pet) utakmica Partizana u Turskoj bez slavlja na kraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA