Podrška Aleksandru Šoštaru

- Upravni odbor doneo je, između ostalih, i jednoglasnu odluku da podrži Aleksandra Šoštara u novoj kandidaturi, pošto je uveo mnogo novina u rad SSS i našu organizaciju doveo na najviše mesto u sportu Srbije - istakao je profesor Milan Mihajlović, predsednik Saveza za dizanje tegova i član UO SSS

  • 0

Od brojnih aktivnosti koje su imali u Novom Pazaru, sigurno da je za čelnike Sportskog saveza Srbije najznačajnija bila sednica Upravnog odbora. Ona je održana između poseta gradonačelniku Mahmutoviću i Državnom univerzitetu s jedne i izbora najboljih sportista grada u 2012. godini s druge strane.

Najvažnija odluka koju su jednoglasno doneli članovi UO bila je određivanje datuma Skupštine, koja će biti izborna i biće održana 15. marta. Pre toga, 1.marta će se u nekom od srpskih gradova održati nova sednica Upravnog odbora, koja će predstavljati pripremu za naredni skup. Kandidature za mesto predsednika SSS primaju se do 18. februara.

- Upravni odbor doneo je, između ostalih, i jednoglasnu odluku da podrži Aleksandra Šoštara u novoj kandidaturi, pošto je uveo mnogo novina u rad SSS i našu organizaciju doveo na najviše mesto u sportu Srbije. SSS sjajno sarađuje sa Ministarstvom omladine i sporta, a uz akcije sa nacionalnim olimpijskim i neolimpijskim sportovima, odličnu saradnju imamo i sa opštinskim sportskim savezima - istakao je profesor Milan Mihajlović, predsednik Saveza za dizanje tegova i član UO SSS.

Upravni odbor je dao saglasnost Karate federaciji Srbije za organizaciju Balkanijade, koja će biti održana najverovatnije u Kragujevcu. U članstvo Sportskog saveza Srbije primljeni su lokalni savezi Čačka, Žitišta, Prokuplja, Alibunara, Stare Pazove, Titela, Pećinaca, Čajetine i Trstenika. Ovi savezi će u kratkom roku dopuniti neophodnim materijalima svoje zahteve, koji se od njih još traže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA