ILIĆ: Odlazak iz Galatasaraja najveća greška u karijeri!

Kapiten Partizana otkrio da je svojevremeno bio žrtva prevare svog menadžera, koji mu je saopštio da ga turski velikan više ne želi, pa je prešao u Red bul iz Salcburga

  • 0

Saša Ilić, kapiten Partizana, otkrio je zatursku stanicu Skajturk tokom boravka "crno-belih" na pripremama za prolećni deo sezone, da za najveću grešku u karijeri smatra napuštanje Galatasaraja. Ilić je u redovima turskog velikana proveo dve sezone, a u prvoj je neočekivano osvojena titula šampiona Turske.

- Bio sam žrtva igre mog menadžera. On mi je saopštio da me Galatasaraj više ne želi, a kasnije sam saznao da to nije bila istina. Napustio sam klub, i to smatram najvećom greškom u karijeri - otkrio je Ilić, koji je posle odlaska iz turskog kluba proveo tri sezone u austrijskoj ekipi Red bul iz Salcburga, gde nije igrao koliko je očekivao.

Ilić je uporedio sasatav Galatasaraja u vreme kad je on nastupao i ovaj današnji sa zvučnim pojačanjima poput Veslija Snajdera i Didijea Drogbe.

- Nas je povezivalo čvrsto prijateljstvo, dok su sada igrači dovedeni za ogroman novac. Drogba i Snajder pripadaju evropskom kremu na svojim pozicijama. Nadam se da će proći Šalke u osmini finala Lige šampiona - rekao je kapiten "crno-belih", a osvrnuo se i na zemljaka Miloša Krasića, uzdanicu Fenerbahčea, velikog rivala Galate.

- Krasić je igrač izuzetnog kvaliteta, ozbiljne karijere. Dovoljno je pogledati u biografiju i videti da je jedno vreme bio Juventusov igrač. Ponekad je nekim igračima potrebno više vremena da se prilagode novoj sredini - ocenio je Ilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA