MRĐA SE VRAĆA: Ušao u igru u 75. minutu i postigao gol!

Srbin je golom iz jedanaesterca stavio tačku na sjajnu fudbalsku predstavu u osmini finala švajcarskog kupa između Siona i Kriensa (4:0)

  • 0

Fudbaleri Siona plasirali su se u četvrtfinale švajcarskog kupa pošto su u osmini finala savladali Kriens 4:0, a jedan od golgetera bio je i Dragan Mrđa.

Srpski internacionalac, koji se dugo oporavljao od teške povrede, u igru je ušao u 75. minutu, ali mu je i 15 minuta na terenu bilo dovoljno da pokaže da se vraća na velika vrata. Bio je izuzetno agilan, odigrao je sjajno na blatnjavom i teškom terenu, a u sudijskoj nadoknadi, posle "slaloma" kada je prošao celu odbranu domaćina, bio je oboren u kaznenom prostoru. Srbin je golom iz jedanaesterca stavio je tačku na sjajnu fudbalsku predstavu pred nekoliko hiljada gledalaca, a imao je i dodatni razlog za zadovoljstvo budući da mu je ovo bio jubilarni petnaesti gol u dresu Siona.

Blistao je dvostruki strelac Laferti koji je golovima u 25. i 37. minutu odlučio pobednika, dok je treći gol postigao Nđeng u 83. minutu.

U četvrtfinale Kupa, pre Siona, plasirali su se Bazel, Cirih, Tun, Vil, Arau, Lozana i Grashopers.

Mrđu, Đenara Gatuza i ostale igrače Siona čeka prolećni deo sezone i prvi meč 10. februara na "Sent Jakobu" u Bazelu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA