Lane Jovanović "bodičekom" do crvenog kartona (VIDEO)

Srpski internacionalac nije mogao da prećuti jedno bespotrebno guranje odbrambenog igrača iz njegovog bivšeg tima, pa je odlučio da mu vrati na svoj način. Zbog toga, zna se, kazna u vidu crvenog kartona

  • 1

Derbi meč belgijskog prvenstva između Anderlehta i Standarda završen je rezultatom 2:2. To i nije toliko bitno, ali ako dobro razmislite, to su aktuelni i bivši klub Milana Laneta Jovanovića, a na meču su pokazana čak tri crvena kartona! Dva su plod duplih žutih, a jedan je direktan. Pogađajte ko je dobio direktan?!

Domaći Anderleht vrlo lako je mogao da izgubi, pogotovo što su pred kraj prvog poluvremena ostali sa igračem manje na terenu, pošto je onaj jedan direktan crveni karton zaradio upravo Milan Jovanović.

Popularni Lane pao je na jednu provokaciju defanzivca Standarda, koji ga je posle jednog duela odgurnuo ramenom ka reklamama. Jovanović ga je prvo pogledao, a onda se zatrčao ka njemu i u stilu hokejaša, bodičekom, odgurnuo ga s leđa, nakon čega je fudbaler ekipe Standarda pao kao da ga je udario bik. 

Sudija je bez razmišljanja srpskom napadaču pokazao direktan crveni karton, a, na sreću Jovanovića, ovaj nepromišljeni potez nije koštao njegovu ekipu poraza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA