POTRESNO: Gaza Gaskojn na samrti? (VIDEO)

Šokantno poslednje pojavljivanje fudbalera u javnosti. Gaskojnu su se ruke tresle dok je pokušavao da drži mikrofon, pričao je nepovezano sa gomilom psovki i na kraju pručio: "Imao sam jeb... težak mesec. Jeb... pakao"

  • 1

Od slavnih dana poznatog fudbalera Pola Gaze Gaskojna ostalo je samo ime i poneki snimak koji je svedočio o majstorstvu bivšeg fudbalera Njukasla, Totenhema, Lacija, Rendžersa, Midlsbroa, Evertona, itd.

Ovaj sada 45-godišnjak hronični je alkoholičar, koji je svoj život više puta dovodio na rub samoubistva, a pre nekoliko godina otkrio je da je pio 15 limenki energetskih pića dnevno. Njegovi fanovi verovali su da se popularni "Gaza" izlečio posle poslednjeg tretmana u nizu, ali njegovo pojavljivanje na jednoj dobrotvornoj konferenciji šokiralo je 500 prisutnih.

Gaskojnu su se ruke tresle dok je pokušavao da drži mikrofon, pričao je nepovezano sa gomilom psovki i na kraju poručio: "Imao sam jeb... težak mesec. Jeb... pakao".

Kada je snimak njegovog "nastupa" procureo u javnost, publika širom Britanije mogla je da uveri u katastrofalno mentalno stanje svog nekadašnjeg ljubimca. Mnoge javne ličnosti zatražile su pomoć za Gaskojna, a jedan od komentara je bio:

- Gaza umire pred našim očima, a mi to gledamo - rekao je on.

Voditelj programa tokom kojeg je intervjuisan Gaskojn, Teri Bejker, rekao je:

- Užasno sam zabrinut za njega. Potrebna mu je momentalna pomoć. Njegov život svakodnevno je u opasnosti, jer je on teški alkoholičar. Ispričao mi je jednom da je jedan pacijent preminuo na njegovim rukama u jednoj od ustanova u kojima je boravio i da se još nije oporavio od tog šoka. Možda niko ne može da ga spase, nisam ni sam siguran više - rekao je Bejker, ali i otkrio da Gaskojnu nije uvek prijao boravak u specijalizovanim ustanovama.

(I. M. / Foto: Printskrin)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bata

    4. februar 2013 | 08:57

    Sam tako želi i zbog toga ga ne žalim jer je sam izabrao svoj put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA