MIHA: Ne odričem se Arkana, spasao mi je tetku od Srba!

Srpski selektor je u intervjuu za hrvatske "Sportske novosti" rekao da je sa Arkanom bio sportski prijatelj, a da je jedan od osnovnih razloga što je pristao da bude selektor Srbije upravo Hrvatska, jer je svojevremeno uživao da igra na terenu dok mu ceo stadion zviždi

  • 4

Selektor fudbalera Srbije Siniša Mihajlović rekao je u opširnom intervju za hrvatske "Sportske novosti" da je jedan od glavnih razloga što je postao selektor bila Hrvatska, dodajući da je uživao da na teren izađe onda kada mu svi zvižde.

- Ja sam obožavao da igram protiv Hrvatske. Ne samo zbog iskustva, koja su odlična, već i zbog činjenice što sam uvek uživao kada izađem na teren, a ceo stadion ti zviždi i vređa te... Po meni, nema lepših utakmica od takvih. A kada u njima još pobedite, užitak je neponovljiv - započeo je razgovor srpski selektor.

Do kvalifikacione utakmice za Mundijal između Srbije i Hrvatske ostalo je mesec i po dana, a Mihajlović je u intervjuu naslovljen "Bez dlake na jeziku" otvoreno priznao da ne želi da se odrekne činjenice da je bio prijatelj sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

- Bili smo prijatelji, ali sportski prijatelji. On je bio vođa navijača Crvene zvezde, kada sam ja igrao u Zvezdi, a kasnije je uvek bio na pripremama reprezentacije. I ne osećam se krivim što je Deju Savićevića i mene voleo više od ostalih. Ne želim ga se odreknem, jer bih bio licemer. Svi smo, uostalom, radili gluposti. I mi, i Hrvati. Ubijalo se s obe strane, zašto se lažemo, pa niko nije ni čist niti nedužan! Arkan je, konačno, spasao život mojoj tetki. Bila je zarobljena od strane srpske strane, on ju je uočio i spasao zbog mene. To se ceni.

Mihajlović je zaključio da "vatreni" nezasluženo imaju šest bodova.

- Realno gledajući, zaista imate više bodova nego zaslužujete. Kao što mi imamo manje. Vi ste uzeli svih šest bodova, iako prema prikazanom niste zaslužili da oba puta pobedite Makedonce. Ipak, vi ste iskusna, rezultatska ekipa koja ima usađene pobedničke navike - rekao je Mihajlović i između ostalog optimistički zaključio da će Srbija ići na pobedu na "Maksimiru".

- Ne bojim se nikoga! Respektujem i cenim, svakako, ali nijednog igrača Hrvatske ne bih menjao za nekoga svog igrača.

(Telegraf.rs/ foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boban

    4. februar 2013 | 15:28

    Naravno da je bio vođa navijača.Ti nisi sa ove planete.

  • nostradamus

    4. februar 2013 | 12:43

    Ne znam ko te stavio na celu reprezentacije ..pijhh

  • Socaaaa

    4. februar 2013 | 14:21

    Nikada arkan nije bio vodja Delija!!!!dolazio na sever jeste ali vodja nikad!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA