Rodić igrao u prvoj postavi Zenita i dobio najbolju ocenu

U prijateljskoj utakmici u Beleku protiv BATE Borisova Milan Rodić odigrao celu utakmicu i uz Sergeja Semaka dobio najbolju ocenu za svoju prikazanu igru

  • 0

Milan Rodić je poslednjeg dana prelaznog roka zamenio plavo-beli dres OFK Beograda svetloplavim Zenita, i već se našao u prvoj postavi ekipe iz Sankt Peterburga.

Kombinovani tim Zenita iz Sankt Peterburga odigrao je prijateljski duel sa BATE Borisovim, u kojoj su Belorusi bili bolji, a jedini strelac za 1:0 bio je Mihail Sivakov.

Rezultat je manje bitan kada su se u prvoj postavi "sinjegolubijih" našli srpski internacionalci Milan Rodić i Aleksandar Luković. Bila je ovo druga utakmica bivšeg levog beka OFK Beograda, koju je počeo od starta u dresu Zenita.

Zanimljivo je da su na zvaničnom sajtu kluba za ovu utakmicu najbolje ocenjena dva igrača - iskusni 36-godišnji napadač Sergej Semak i upravo Milan Rodić, pošto su od 0 do 5, dobili ocenu 3,6.

Veliki broj fudbalera nije igrao za oba tima zbog reprezentativnih obaveza.

(Telegraf.rs/Foto: fc-zenit.ru)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA