Lekićeva se seli u Vardar

- Drago mi je što je klub izabrao mene da budem deo zanimljivog projekta - rekla je Andrea, i dodala da se nada da će uspeti da pomogne makedonskom rukometu da se vrati na nivo na kojem je bio pre desetak godina

  • 0

Andrea Lekić, levoruka rukometašica mađarskog Đera i kapiten naše reprezentacije, ekspresno je rešila pitanje kluba u sledećoj sezoni. Andrea je za vikend u Skoplju potpisala ugovor sa Vardarom.

- Drago mi je što je klub izabrao mene da budem deo zanimljivog projekta - rekla je Andrea Lekić za zvanični sajt ŽRK Vardar i dodala:

- Nadam se da ćemo već sledeće godine videti prvi rezultat, ali i da će se nivo ženskog rukometa u Makedoniji podići i vratiti na nivo na kojem je bio pre desetak godina. Znam da je u Makedoniji divna publika, a u to sam se uverila u Srbiji, na Prvenstvu Evrope. To je dodatni motiv i zaista se radujem što ću biti deo tima.

Sa Andreom u prestoni grad Makedonije seli se i Jovana Radičević, crnogorska reprezentativka, koja je takođe potpisala ugovor sa Vardarom.

(Telegraf.rs, ekipa.mk, Foto: ekipa.mk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA