Bugarski premijer igra protiv Aston Vile

Meč između bugarskih zvezda i Aston Vile biće posvećen kapitenu engleskog tima, Bugarinu Stilijanu Petrovu, kome je u martu prošle godine dijagnostifikovana akutna leukemija, ali će prihod biti uplaćen u fond za borbu protiv ove bolesti

  • 1

Bugarski premijer Bojko Borisov biće učesnik humanitarne utakmice između domaćih fudbalskih zvezda i engleskog premijerligaša Aston Vile, na kojoj će biti prikupljena sredstva za decu obolelu od leukemije, saopštila je Bugarska fudbalska unija (BFU).

Utakmica je zakazana za 25. maj na nacionalnom stadionu "Vasil Levski" u Sofiji, a portparol BFU potvrdio je da će Borisov zaigrati u društvu najboljeg strelca reprezentacije svih vremena Dimitra Berbatova, kao i članova državnog tima koji je izborio polufinale na Prvenstvu sveta 1994. godine. Aston Vilu će predvoditi nekoliko ključnih igrača tima koji je osvojio Kup evropskih šampiona 1982, uključujući Pitera Vajta, strelca pobedonosnog gola u finalu protiv Bajerna iz Minhena.

Meč će biti posvećen kapitenu Aston Vile, Bugarinu Stilijanu Petrovu, kome je u martu prošle godine dijagnostifikovana akutna leukemija.

(Tanjug.rs / Foto: AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan Cvetkovic

    5. februar 2013 | 02:24

    Samo napred Bugari, Svaka cast na ovakvoj odluci. Odusevili ste me. Stilijan je moj licni i dragi prijatelj i drago mi je da ima svu podrsku koju i zasluzuje. Takav igrac i covek, nas je sve zaduzio kao i FIFU da sve to pozdravimo. BOG CUVE SRBE I STILIJANA.........!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA