DANILOVIĆ: Neće Čović mene da ispituje! (VIDEO)

- Nebojša Čović je možda renutno u poziciji da nešto ispituje, ali je on poslednji čovek kome ću ja da pričam koliko je država uložila u Partizan... Ne dam na Partizan, makar se taj zvao Isus Hrist - rekao je prvi čovek košarkaša Partizana

  • 4

Gost u popularnoj emisiji "SOS koš" u ponedeljak uveče bio je prvi čovek košarkaškog kluba Partizan - Predrag Danilović. Nekadašnji igrač crno-belih već dugo je predsednik kluba, a u delu rezvisanom za "pitanja i odgovore" on je odgovarao na mnoga interesantna.

Jedno od njih odnosilo se i na transparentnost u radu...

- Ne želim da budem transparentan! Eto - odgovorio je Predrag Danilović u emisiji "SOS koš" dodavši:

- Nebojša Čović možda je trenutno u poziciji da nešto ispituje, ali je on poslednji čovek kome ću ja da pričam koliko je država uložila u Partizan... Niti tražim da on meni nešto objašnjava. Partizan je svoj budžet punio tako što je imao igrače za prodaju. Od toga je 60-70 odsto novca odlazilo na plaćanje dugova koji su nastajali tokom sezone. Gledam svoje dvorište, ne dam na Partizan makar se taj zvao Isus Hrist.

Danilović je spomenuo i da se dva puta sastao sa Aleksandrom Vučićem, potpredsednikom Vlade, ali da ti sastanci ništa drastično nisu doneli Partizanu.

- Dva puta sam se sastao sa Aleksandrom Vučićem. Sastanci su imali efekta samo utoliko što nam od nekih preduzeća ubrzano stižu rate, koje je trebalo i inače da dobijemo. Preko toga nismo dobili još ništa, a imam obećanje da ćemo dobiti - odgovorio je Danilović rekavši da nije nije ljut na političare koji pomažu Zvezdi, ali da su mu "čudni" oni koji navijaju za crno-bele, a ne pomažu.

- Ne znam ni jednog biznismena koji ima dosta para koji bi mogao ili hteo da da, recimo, 300.000 evra za Partizan.

Direktor jedinog šampiona Srbije i petostrukog prvaka Jadranske lige rekao je da se duguje bivšim igračima i da će "svi biti isplaćeni posle prve prodaje".

- Miroslav Raduljica je jedan čudan momak, koji nije imao gde da igra pre nego što ga je doveo Partizan. Mi mu dugujemo i to nije sporno, ali on kao da ne zna da prošlog leta nikoga nismo prodali i da trenutno ne možemo da ga isplatimo. Tužio nas je, on tu tužbu može uvek da povuče i da dođe da postignemo realan dogovor. Nisam siguran da on to želi. Za razliku od njega Nebojša Čović je ispao korektan, i ja to cenim. Nije nas tužio. Ima razumevanja za trenutnu situaciju - rekao je između ostalog Predrag Danilović.

(Telegraf.rs / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ники

    5. februar 2013 | 07:17

    Гледао сам синоћ емисију, па да није Звезде они не би имали о чему да причају...срамота жива...

  • Daba

    5. februar 2013 | 03:18

    Moras li Isusa(slava mu i cast)uzimat u usta .... klosaru

  • ona

    5. februar 2013 | 08:51

    Ko bre klosar sram te bilo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA