Zvezda čeka Tijaga, ali i štopere

Zoran Stojadinović, sportski direktor Crvene zvezde, sugeriše da prelazni rok na "Marakani" nije gotov, ali ne želi da licitira imenima potencijalnih pojačanja na poziciji štopera

  • 1

Poslednje informacije koje se tiču fudbalera Crvene zvezde nisu vezane za njihove čelnike, već za "neposredne proizvođače" - fudbalere. Istina, veza sa odgovornim ljudima iz Ljutice Bogdana veoma je direktna. Naime, Zoran Stojadinović, prvi čovek sportskog sektora "crveno-belih" sugeriše da prelazni rok za njegov tim nije završen i da se na "Marakani" nadaju da će zaposliti jednog ili dvojicu štopera, ali i jednog napadača.

Ime napadača je prilično poznato, pošto je jedina opcija Brazilac Tijago iz užičke Slobode, dok se oko štopera malo zna. Ne zna se ni sa kojeg bi meridijana mogli da stignu. Prelazak švedskog fudbalera zapao je u ćorsokak, pa se očekuje da Stojadinović igrače u poslednjoj liniji odbrane pronađe u Južnoj Americi.

(telegraf.rs, Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dodje maca na vratanca

    5. februar 2013 | 23:55

    Uzicani,ako prodate Tijaga u Zvezdu.......propali i ugasili se za sva vremena.Znam da je uprava Slobode odbila 600.000eura kesa za njega i sada hoce da ga daju na pocek i procenat Zvezdi????Jedan od menadzera je i DEJAN STOJANOVIC-KEKA SAMO DA SE ZNA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA