PSIHOLOG I MEĐU "CRVENO-BELIMA": Janković plaća iz svog džepa!

Trener Crvene zvezde izdvojio novac za psihologa Bojanu Jeličić, koja je na putu za Tursku, jer uprava zbog nedostatka sredstava nije želela da odobri njen odlazak u Belek o klupskom trošku

  • 0

U veoma teškom trenutku za Crvenu zvezdu, trener Aleksandar Janković pokušava da na sve načine pripremi ekipu, koja trpi veliki pritisak, da predstojeći drugi deo sezone prođe bez kikseva kojih je bilo u jesenjem.

Zbog toga Janković ne žali da iz svog džepa izdvoji novac za psihologa Bojanu Jeličić, koja je na putu za Tursku, jer uprava zbog nedostatka sredstava nije želela da odobri njen odlazak u Belek o klupskom trošku.

Novosađanka će sa ekipom do 21. februara boraviti u Turskoj, gde će na psihološkom planu raditi s fudbalerima. Jeličićeva je kao psiholog radila sa ekipom u sezoni 2005/2006. kad je trener bio Valter Zenga i kada su "crveno-beli" superiorno osvojili duplu krunu.

Bojana Jeličić je u prethodne dve godine radila s najboljim rukometašima i rukometašicama Srbije, a pre toga i s našim strelcima.

Dan ranije, trener Partizana Vladimir Vermezović je odlučio da ekipi priključi psihologa koji će pokušati da dopre do svesti igrača i pokušati da smanji njihovo loše ponašanje.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA