POČETAK ZA ZABORAV: Hamilton i Rozberg razbili "srebrne strele"

Luis je imao problema sa zadnjim kočnicama. Prednji sistem mu je omogućio da uspori bolid, ali nije uspeo da iskontroliše automobil i završio je u pesku . Niku se bolid zapalio u 11 krugu

  • 0

Očajna sezona za Mercedes u Formuli 1 je ostavila "gorak" ukus, a čelnici ovog giganta su dovođenjem Luisa Hamiltona najavili napad na titulu u novoj. Međutim, ovaj Britanac koji zna kako izgleda biti najbolji u "najbržem cirkusu" nije imao debi kakav je očekivao.

Naime, Hamilton je u prvom nastupu u kokpitu novog automobila slupao kola. Sve se događalo u španskom Herezu, a Luis je u jednom momentu izgubio kontrolu i završio u gumenom zidu. Slupani automobil je odvežen u garažu, a najvažnije je da je Britanac prošao bez povreda.

- Luis je imao problema sa zadnjim kočnicama. Prednji sistem mu je omogućio da uspori bolid, ali nije uspeo da iskontroliše automobil i završio je u pesku - stoji na Tviter stranici Mercedesa.

Da prvi dan testiranja prođe po zlu "pobrinuo" se i Niko Rozberg čiji se bolid zapalio!

(telegraf.rs, Foto: AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA