HRVATI PLJUJU: EP u Srbiji je bilo dno dna!

Gobac: Drago mi je što naša deca nisu prošla granicu jer bi tamo izginula

  • 4

Hrvatske rukometne čelnike i dalje proganjaju senke Evropskog šampionata u Srbiji. Na burnoj konferenciji za medije u Zagrebu posebno se isticao sekretar tamošnjeg saveza Zoran Gobac. Njemu Srbi baš ne odgovaraju, ako je suditi prema onome što je izrekao pred hrvatskim novinarima.

- Činjenica je da je sve pošlo naopako kada je Hrvatska dobila Srbiju za rivala. Kunem vam se da ne bismo izašli na drugo poluvreme da je onaj predmet pogodio Balića, a ne Šešuma. To bi bio slom Evropskog prvenstva – istakao je nadahnuti Zoran Gobac.

Bilo je primetno da je Gobac, čim se vratio među svoje, postao antisrpski nastrojen.

- Nikada se nije igrao ovako ružan turnir. Svi su pali pod cilj rezultata. Evo vam sve vaše medalje, ako neko treba da izgubi glavu. U onom trenutku bih više voleo das mo pobedili Srbe nego da smo osvojili zlato. Šteta što nismo imali plus 3 na poluvremenu. Nikada nas ne bi pobedili na neutralnom terenu, nema šanse. Ne pobeđuje uvek bolji – rekao je Gobac koji je svojevrsan rat vodio sa hrvatskim novinarima, koje je u jednom trenutku nazvao “selektorima” i prozvao ih zbog dizanja tenzija između Saveza i navijača.

- Hteli ste da nas sukobite sa navijačima, bez ikakvog razloga. Mi nismo policija da rešavamo stvari oko ulaska u zemlju. Puno toga se dešavalo iza kulisa, mi ni na šta ne možemo da utičemo. Meni je drago što naša deca nisu prošla granicu jer bi tamo izginula - pričao je nadahnuto Gobac.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pitaoddetlica

    2. februar 2012 | 14:04

    Jedna rečenica reče sve što ga boli... al' mojne o kvalitetu @telegrafrs Hrvati: EP u #Srbija je dno dna! http://t.co/AUpe9hew #rukomet

  • JanjicGoran

    2. februar 2012 | 13:25

    HRVATI PLJUJU: EP u Srbiji je bilo dno dna! | Telegraf - Najnovije vesti http://t.co/nWL0Scoc via @TelegrafRs

  • LanaTepavac

    2. februar 2012 | 13:20

    juju šta napriča RT @telegrafrs: Hrvati: EP u #Srbija je dno dna! http://t.co/LEmvx12U  #rukomet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA