U PROBLEMU: Armstrong bi mogao i u zatvor?

Najveća "varalica" iz sveta sporta posle velikog priznanja o dugogodišnjem dopingovanju mogao bi da završi i iza rešetaka, pošto bi dokazi vrhunske prevare mogli da koriste i federalnim vlastima

  • 1

Nekada najbolji biciklista sveta Lens Armstrong, koji je, posle dugogodišnjeg demantovanja da se dopingovao tokom karijere, sve priznao sredinom januara u emisiji Opre Vinfri, sada se suočava sa krivičnom istragom.

Američki mediji objavili su da se protiv Armstronga vodi nova istraga, a dokazi koji su ranije prikupljeni i tiču se činjenice da je biciklista varao tokom karijere, mogli bi da koriste federalnim vlastima.

Armstrong je navodno pod novom istragom zbog opstrukcije istage, kao i zastrašivanja svedoka. Biciklista je navodno zastrašivao, pretio  i maltretirao saradnike, kako bi sakrio korišćenje dopinga. Ukoliko savezni organi odluče da ga krivično gone, Armstrong bi mogao da završi u zatvoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA