Gasol zbog povrede završio sezonu? (VIDEO)

Španski košarkaš u meču protiv Bruklin netsa povredio stopalo i očekuje ga minimum mesec i po pauze, a ako ode na operaciju, verovatno se neće vraćati na parket do kraja šampionata

  • 0

Sjajni španski košarkaš Pau Gasol, jedan od najboljih Evropljana u NBA, uzdanica Los Anđeles lejkersa, zadobio je povredu desnog stopala u meču u kom je njegova ekipa savladala Netse u Bruklinu sa 92:83 i neizvesno je kad će se vratiti na parket.

U pokušaju da odbrani svoj koš, Gasol je prvo došao u kontakt sa centrom Netsa Brukom Lopezom, a onda prilikom skoka srušio se u bolovima. Reklo bi se da se sam povredio jer u tom trenutku izgleda da nije bio u kontaktu ni sa jednim igračem.

Gasol je posle pada uspeo da ustane, čak je u prvo vreme nastavio utakmicu, ali ubrzo je video da ne može više. Lekarski nalazi potvrdili su da je došlo do delimičnoog kidanja mišića u stopalu i minimalne procene glase da će Španac odsustvovati mesec i po. Ako Gasol ode na operaciju, što bi mu uvećalo šanse za potpun oporavak, onda možda odsustvuje i tri meseca, što bi moglo da znači i do kraja sezone, tim pre što Lejkersi nisu sigurni da će ući u plej-of.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA