Za 85 minuta na terenu fudbaler meseca u Premijer ligi!

Adam Le Fondre, fudbaler Redinga, u četiri meča nijednom nije bio starter, pet puta šutnuo je na gol i svaki put mreža se zatresla

  • 0

Fudbaler Redinga Adam Le Fondre (26) proglašen je za najboljeg u januaru u Premijer ligi iako je na terenu tokom celog meseca proveo svega 85 minuta.

Le Fondre je u četiri meča u igru ulazio isključivo kao rezerva, a mora se priznati da je bio ubitačan - pet puta je šutnuo na gol i svih pet puta pogodio.

U pobedi nad Vest Bromvičem postigao je gol za 2:2 iz penala u 88. minutu, da bi njegov tim u 90. stigao do trijumfa preko Pogrebnjaka. U razmaku od šest minuta dvaput je zatresao mrežu Njukasla i doneo svom timu radost na gostovanju (2:1), da bi potom oduzeo dva boda Čelsiju, golovima u 87. i 95. minutu u remiju (2:2).

Najviše zahvaljujući Le Fondreu Reding je trenutno izvan zone ispadanja, a prvi put od osnivanja Premijer lige 1992, neki njihov fudbaler proglašen je za igrača meseca.

- Fantastično je dobiti nagradu. Želim da nastavim sa ovom serijom golova do kraja sezone i nadam se da ćemo opstati u ligi - izjavio je srećni dobitnik.

Da sve bude zanimljivije nagradu za najboljeg u januaru dobio je i menadžer Brajan Mek Dermot, što je prvi put da šef struke Redinga dobije takvu počast u Premijer ligi.

(Telegraf.rs/Foto: Tanjug/AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA