TAJNA VEČERA: Nejmar za stolom sa Barselonom i Sitijem

Jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta Nejmar sve je bliže odlasku iz svog matičnog Santosa, a katalonski klub je po svemu sudeći sledeća stanica, ali... Otkud sada tu i Mančester siti?

  • 0

Nejmar gde god da se pojavi privlači pažnju, a goruće pitanje koje je u vezi sa njim je: gde će nastaviti karijeru?! Najveća spekulacija je da je već potpisao predugovor sa Barselonom, ali ponude i dalje konstantno pristižu, pa se 21-godišnji Brazilac možda i dalje premišlja...

Najozbiljniji potencijalni kupac je sada postao Mančester siti.

Ono što još više raspaljuje vatru oko spekulacija je "tajna večera" kojoj su prisustvovali sam Nejmar, bivši sportski direktor Barselone, a sada upravo Mančester sitija Ćiki Begirištajn, bivši i sadašnji predsednici katalonskog kluba Đoan Laporta i Sandro Rosel, menadžer Pini Zahavi kao i Nejmarov otac, Nejmar da Silva.

Upravo je Sandro Rosel najzaslužniji što je, po svemu sudeći, Nejmar odbio ponudu Reala iz Madrida. Večera je, kako pričaju i pišu mediji, imala za cilj da osigura Nejmarov potpis za jedan od dva tima - Mančester siti ili za Barselonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA