FSS: Dužnici, imate još 15 dana!

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije na zahtev četiri superligaša produžio rok za licenciranje igrača. Još duguju Crvena zvezda, Smederevo, Novi Pazar i Rad.

  • 0

Kao što je ranije danas za naš portal najavio Tomislav Karadžić da će dužnicima biti dat novi rok za izmirenje obaveza, posle sednice kojom je predsedavao upravo predsednik FSS odobreno je da Crvena zvezda, Rad, Smederevo i Novi Pazar do 22. februara izmire obaveze ili postignu sporazume sa poveriocima.

U suprotnom neće moći da licenciraju igrače za prolećni deo sezone 2012/13 u okviru Jelen Super lige.

Crvena zvezda je dužna: Borcu, Javoru, bivšim trenerima Žarku Đuroviću, Slobodanu Maroviću i igračima Vladanu Biniću, Dejanu Milovanoviću, Slavku Peroviću, Milanu Jeremiću, Milošu Reljiću, Marku Nikoliću, Danijelu Mihajloviću i Marku Peroviću.

Smederevo će morati da reguliše obaveze prema: trenerima Draganu Đorđeviću, Dejanu Majstoroviću, sekretaru stručnog štaba Draganu Paunoviću i igračima Branislavu Staniću, Peđi Jeriniću i Nenadu Mladenoviću.

Od Novog Pazara novac potražuju: igrači Edin Ademović, Ivan Babić, Miloš Ćalac i Dragan Šarac, a od Rada trener Nebojša Vignjević.

Na istoj sednici potvrđeno je da su u međuvremenu obaveze izmirili Partizan (prema bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću i Radničkom 1923), Sloboda Point (prema igračima Marku Pavićeviću i Predragu Laziću), Napredak (prema igraču Radmilu Pavloviću) i Novi Sad (prema Metalcu iz Kraljeva).

Kao i uvek, članovi Odbora su apelovali da klubovi na vreme izmire obaveze, jer dodatnog odlaganja neće biti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA