SELI SE U MANČESTER: Krkić preskup za Milan

Bojan Krkić bi mogao da se preseli na još jednu pozajmicu ili možda i za stalno u Mančester siti, pošto "rosoneri" nisu spremni da za njega izdvoje 14 miliona evra

  • 3

Bojan Krkić stigao je na pozajmicu u Milan kao veliko pojačanje iz Rome, ali po svemu sudeći nije zadovoljio kriterijume.

Krkić je na "San Siro" došao letos iz Rome, koja, takođe, nije želela da doplati Barseloni dodatnu milionsku sumu kako bi zadržala ovog igrača, a kako sada stvari stoje, to neće uraditi ni Milan, pošto čelnici kluba smatraju da je 14 miliona previše.

Posle dolaska Marija Balotelija u Milan, 22-godišnji Španac srpskog porekla verovatno se neće mnogo naigrati do kraja sezone, pa će uskoro morati da potraži novu sredinu.

Kao naredna destinacija nekadašnje velike nade španskog fudbala navodi se Mančester siti, gde njegov otac radi kao skaut za talentovane igrače.

(Telegraf.rs / Foto: AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    8. februar 2013 | 02:17

    Taj krkic je u mladjim ekipama barcelone tacno duplo golova od messija postiagao.. u debitantskoj sezoni za barcu sa 16-17 godina je postigao 13 golova uz nekoliko asistencija i ako je uglavnom ulazio sa klupe... Da je ostao u barci do danas ko zna sta bi sve postigao... A ovako je samo dokazao da igraci iz barcelonine omladinske skole mogu iskljucivo u barci da pruzaju vrhunske partije

  • Rafael Vitez Boban

    7. februar 2013 | 23:50

    Taj nikad nije ni vridija 500 000 ijada eura al iz Barce pa onda ma bez vezan igrac u Imotski s njim.

  • vlads

    7. februar 2013 | 23:31

    Sad ce cika Stojke po tebe pa u zvezdu :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA