Medo ne može iz Partizana, a i niko ozbiljan ga neće?

Vezista Partizana ubeđen da ga traže zapadni klubovi. Partizan odbio samo "smešnu" ponudu Granade

  • 0

Medo Kamara se u Izraelu ponaša kao da je turista, a ne fudbaler Partizana. Međutim, koja je poenta takvog odnosa fudbalera Partizana niko u Izraelu ne zna, jer fudbaler iz Sijera Leone ima ugovor na godinu ipo dana sa klubom iz Humske.

Da li je na programu novi slučaj Adija, ili nešto drugo. Meč sa slušalicama na ušima protiv Makabija odzvonio je u beogradskim medijima, ali ne tamo gde bi trebalo, na licu mesta. Podestio je Medo na Dominika Adiju koji je derbi sa Crvenom zvezdom "odradio" slušajući muziku na klupi. Avram Grant je smiren, na dva meča nije uspeo da vidi člana startne postave Parnog valjka, ali jeste njegovo neodgovrno ponašanje, jer van treninga, tamnoputi vezista u Hercliji vodi neku svoju priču.

Pitanje je koliko će Izraelski stručnjak imati strpljena za igrača koji bi mogao da napusti "crno-bele" najverovatnije za godinu dana, 6 meseci pre isteka ugovora.

Zanimljivo, Albert Nađ negira ono što se izgleda vrzma Kamari u glavi - da se Evropa otima oko njega.

- Samo smo od Granade dobili ponudu za Medu i ona je bila neprihvatljiva. Ostaje naš igrač, trenira normalno sa ekipom u Izraelu - rekao je Albert Nađ, i stavio tačku na spekulacije oko raskida ugovora.

 

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA