KUP KRALJA: Barsa srušila Real posle dva produžetka! (VIDEO)

Posle dva produžetka i 50 minuta igre Katalonci slomili "kraljeviće" sa 111:108

  • 0

Kakav derbi na Pirinejima. Španski košarkaški Kup kralja nikada nije bio specifičniji jer je otvoren utakmicom između Real Madrida i Barselone u četvrtfinalu. Dvoboj najvećih rivala je najavljen kao spektakl a igrači su se na terenu potrudili da ne razočaraju svoje navijače pa su im priredili čak dva produžetka.

Barselona je trijumfovala sa 111:108 posle dva produžetka pošto je u regularnom delu meča rezultat bio 77:77, a posle prvog produžetka 93:93. Katalonci su se tako još jednom pokazali kao streptomicin za košarkaše Reala. Kraljevski klub ove sezone dominira u Endesa ligi i Evroligi, ali za sada još ne pronalazi rešenje za Barselonu.

 

Najefikasniji u redovima pobednika bio je Majkl sa čak 26 poena a pratio ga je Tomić sa 20 poena i 11 skokova. Ključni igrač u samoj završnici Lorbek meč je završio sa 17 poena. Na drugoj strani igrači Reala uporno su forsirali šut za tri poena, a istakao se Serhio Ljulj (23 p.). Njegov imenjak Rodrigez dodao je 18 poena, Mirotić i Kerol po 17, međutim, kraljevski klub je na kraju, ipak, položio oružje i neće braniti trojef osvojen prošle godine.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA