BJEKOVIĆ: Asprogenis nikad nije prijavio da mu traže da namesti meč!

Bivši sportski direktor Partizana iznenađen izjavama bivšeg golmana i tvrdi da u klubu niko nije znao da je od Asprogenisa traženo da namešta utakmice

  • 0

Legenda Partizana, nekadašnji golgeter, potom trener, pa sportski direktor, Nenad Bjeković zaprepašćen je tvrdnjama bivšeg golmana "crno-belih" Nikolasa Asprogenisa da mu je za vreme boravka u Humskoj traženo da namešta mečeve i da je zbog toga i otišao iz Srbije.

- Prvi put sam to čuo juče. Asprogenis, dok je bio u klubu, nikad nikom ništa nije prijavio. Čudi me da nikom nije rekao ako je od njega traženo da namesti meč - izjavio je Bjeković za Telegraf.rs.

- Ja sam tog malog doveo u Partizan. Dobar sam sa njegovim roditeljima, znam ih dok su još bili studenti u Beogradu. Da su mu pretili, pa valjda bi rekao bar ocu! Ja sam se čuo sa njegovim ocem čim se ova priča pojavila, i on mi je rekao da nema pojma, da njemu sin nikad nije rekao za to - otkrio je dugogodišnji funkcioner srpskog šampiona.

- Ne znam šta da mislim. Čini mi se kao da sad hoćemo mi sami da dokažemo da i kod nas ima nameštanja, iako nas ova evropska istraga nije zakačila - zaključio je Nenad Bjeković.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA