Atletski savez Beograda organizator "Beogradskog maratona"

"Ugovor o organizaciji maratona sa preduzećem 'Beogradski maraton' d. o. o. istekao je u decembru 2012. godine. Organizaciju ovogodišnjeg maratona poverili smo Atletskom savezu Beograda, koji organizuje niz sličnih manifestacija"

  • 0

Sekretarijat za sport i omladinu poverio je organizaciju ovogodišnjeg izdanja Beogradskog maratona Atletskom savezu Beograda, saopšteno je danas iz Gradske uprave.

"Organizaciju ovogodišnjeg maratona Sekretarijat za sport i omladinu na osnovu odluke Skupštine grada o stalnoj manifestaciji u oblasti sporta od značaja za grad Beograd poverio je Atletskom savezu Beograda" - kaže se u saopštenju, gde sa dalje navodi da je "pomenutom odlukom, čije su izmene usvojene 2004, data sagasnost gradu da poverava organizaciju Beogradskog maratona".

"Ugovor o organizaciji maratona sa preduzećem 'Beogradski maraton' d. o. o. istekao je u decembru 2012. godine. Organizaciju ovogodišnjeg maratona poverili smo Atletskom savezu Beograda, koji organizuje niz sličnih manifestacija", ističe se dalje u saopštenju.

- Preduzeće ''Beogradski maraton'' dobrodošlo je da svojim iskustvom pomogne, ali neće biti organizator maratona - izjavio je gradski sekretar za sport i omladinu Aca Kovačević.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA