Jagodina i Rad platili šta moraju, ostali još Zvezda, Novi Pazar i Smederevo

Nakon ove odluke samo još tri kluba nalaze se pod suspenzijom zbog neizmerenih obaveza - Crvena zvezda, Novi Pazar i Smederevo

  • 0

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) ukinula je meru zabrane registracije novih igrača Jagodini i Radu, pošto su Jagodinci izmirili obaveze, dok je klub sa Banjice dostavio dokaz o uplati arbitražnih troškova u iznosu od 16.000 švajcarskih franaka vezanih za žalbu Sportskoj arbitraži u Lozani, u postupku protiv trenera Nebojše Vignjevića.

Nakon ove odluke samo još tri kluba nalaze se pod suspenzijom zbog neizmerenih obaveza - Crvena zvezda, Novi Pazar i Smederevo.

Njima je Odbor za hitna pitanja FSS produžio rok za plaćanje do 22. februara i ukoliko ga ne ispune, uslediće izricanje najoštrijih kazni u skladu sa disciplinskim pravilnikom srpske kuće fudbala. Prolećni deo šampionata Srbije počinje 27. februara. Na tabeli vodi ekipa Partizana sa šest bodova više od Crvene zvezde.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA