JANKOVIĆ: Vidi se da je Garido dobar igrač!

- Drago mi je i zbog debija Luisa Garida, za koga smo planirali da na terenu provede 45 minuta, ali je u igru ušao ranije zbog crvenog kartona koji je dobio Ožegović - prokomentarisao je trener Zvezde posle meča

  • 0

Aleksandar Janković je posle pobede Zvezde nad Lokomotivom iz Tbilisija pohvalio svoje igrače i pozitivno ocenio debi Luisa Garida, koji je na terenu proveo više vremena nego što je planirano.

- Zadovoljan sam igrom i rezultatom. Opet je bilo mnogo više dobrih stvari nego loših. Imamo još mnogo prostora za ispravke i korekcije, i naravno da ćemo ubuduće raditi na tome. Drago mi je i zbog debija Luisa Garida, za koga smo planirali da na terenu provede 45 minuta, ali je u igru ušao ranije zbog crvenog kartona koji je dobio Ožegović. Vidi se da se radi o dobrom igraču, čije su karakteristike velika agresivnost i disciplina u igri, posebno u defanzivnim zadacima - rekao je Janković.

Šef stručnog štaba "crveno-belih" prokomentarisao je i tri crvena kartona na današnjem meču.

- Zaista čudan i preoštar kriterijum sudije. Mislim da bi u sve tri situacije bilo dovoljno da je pokazao samo opomene. Međutim, tako je kako je, mi smo iskoristili takav razvoj događaja da ponovo u poslednjih 20 minuta igramo sa igračem manje i vidimo kako reagujemo i u vanrednim situacijama - zaključio je Aleksandar Janković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA