KUP KRALJA: Navaro izbacio Bjelicu

Košarkaši Barselone 80:69 pobedili Kahu Laboral i obezbedili finale španskog Kupa kralja, gde će igrati protiv Valensije našeg Stefana Markovića

  • 0

Dva produžetka u košarkaškom "el klasiku" nisu mnogo "umorili" Barselonu. Predvođeni sjajnim Huanom Karlosom Navarom, oni su uspeli da obezbede finale Kupa kralja. Barsa je 80:69 pobedila Kahu Laboral.

Valja podsetiti na to da ekipi "blaugrane" u ENDESA ligi ne ide sve po planu, a i u Kup su se "ušunjali" na mala vrata, kao osmi na tabeli. Pomenuti Navaro je sa 20 bio najefikasniji na parketu. Iskusni Slovenac Lorbek dodao je 12, dok je u dresu tima iz Vitorije sa 15 poena ponovo bio najefikasniji Poljak Lampe. Nemanja Bjelica, naš reprezentativac, za 27 minuta, uz 42 odsto šuta, upisao je 10 poena (3/7 iz igre, 4 sk, 2 as).

Stefan Marković i njegova Valensija lako su odradili posao u meču sa Gran Kanarijom i slavili 83:72. Tim Velimira Perasovića je od početka nametnuo ritam protiv žilavog rivala sa Kanarskih ostrva i u nedelju će igrati protiv Barselone za trofej Kupa kralja.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA