Dejan Stanković ponovo na terenu?

Bivši kapiten reprezentacije Srbije, koji je najavio povratak u nacionalni tim, u kombinaciji je za meč Intera protiv Kjeva. Očekuje se da utakmicu počne na klupi

  • 3

Srpski internacionalac Dejan Stanković u kombinaciji je za meč koji njegov klub Inter igra protiv Kjeva u nedelju od 20.45 sati. Prema najavama iz Italije, bivši kapiten reprezentacije Srbije trebalo bi da se nađe na klupi za rezervne igrače.

Stanković nije nastupao od maja prošle godine, kada je operisao Ahilovu tetivu. Kasnije su usledile i druge povrede, pa je njegov povratak odlagan.

Selektor Siniša Mihajlović najavio je da je moguć povratak Stankovića u nacionalni tim ako počne da igra za Inter, i obavestio je javnost da je surekorder po broju reprezentativnih nastupa izrazio želju da ponovo igra za Srbiju. Najavljeni povratak Stankovića izazvao je veliku pažnju u Hravatskoj, sa kojom Srbija u Zagrebu 22. marta igra naredni meč u kvalifikacijama za SP u Brazilu.

Pored Stankovića, u redove "nero-azura" vraćaju se Dijego Milito i Esteban Kambijaso posle odsustva zbog povreda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jug

    10. februar 2013 | 19:33

    Poslednji igrac Jugoslavije

  • Ralexic

    10. februar 2013 | 14:07

    POSTO JE DOCEKAO SVOJIH PET MINUTA DOLAZI DA BUDE SAM REKORDER PO BROJU UTAKMICA SRAMOTA OD NJEGA JER SE JEDNOM ZAREKO DA JE KRAJ IGRE ZA SRBIJU.OVO SE UKLAPA U VLADIN PROJEKAT ZVANI CRVENA ZVEZDA I U MIHAJLOVICEV PROJEKAT PODMLADJIVANJA REPREZENTACIJE.BRAZIL TEK SAD VIDETI NECEMO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA