Pol Gaskoin u kritičnom stanju!

Bivši fudbaler doživeo je kolaps zbog rigoroznog programa detoksikacije, pošto je njegov organizam naviknut na alkohol

  • 0

Pol Gaskoin, "nestašni dečko" engleskog fudbala, nalazi se u kritičnom stanju posle pokušaja detoksikacije u Rehabilitacionom centru "Kotonvud" u SAD.

Izvori bliski 45-godišnjem bivšem fudbaleru navode da je rigorozni program bio previše za Gaskoina, čiji je organizam naviknut na alkohol. Gaskoin je doživeo kolaps i hitno je prebačen u bolnicu u Tusonu u Arizoni, gde je smešten na intenzivnu negu.

Tvrdi se da je Gaskoinovo stanje trenutno stabilno, ali ga doktori brižljivo prate, jer veruju da je dugogodišnje konzumiranje alkohola trajno oštetilo njegove organe.

Nekadašnji reprezentativac Engleske u rehabilitacioni centar koji košta 6.000 funti nedeljno stigao je u pratnji prijatelja, među kojima je bio i njegov nekadašnji saigrač Gari Lineker. Samo nekoliko dana kasnije, zbog programa čišćenja organizma, koji je obavezan uvod u dalje lečenje, umesto ozdravljenja došao je na prag smrti.

(Telegraf.rs / Izvor: Daily Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA