MESI BI KAO IBRA: Barsin as se baš izblamirao... (VIDEO)

Argentinac je promašio celu loptu u pokušaju da postigne prelep gol... Kako bi Zlatan Ibrahimović prokomentarisao ovaj pokušaj?

  • 3

Barselona je "izdominirala" na utakmici 23. kola Primere i slavila rezultatom 6:1 protiv Hetafea, a novost nije da je Leo Mesi bio jedan od strelaca.

Najbolji fudbaler sveta do sada je u sezoni postigao 35 golova, a vezao je i seriju od 13 utakmica, na kojima je zatresao mreže protivnika.

Novost je ipak kada se Argentinac izblamira na terenu... Kao, recimo, u nedelju, kada je pokušao makazicama da postigne efektan gol.

Kako bi Zlatan Ibrahimović prokomentarisao ovaj pokušaj?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    11. februar 2013 | 00:12

    Ih kao ibra in nemoze tako moze samo bolje Sad ga malo pljujete nije zahvatio lootu desi se nekad i najboljima al on pise istoriju a vi glupost samo da bi se pisalo !

  • Messi

    11. februar 2013 | 00:19

    Zašto se "izblamirao" ?? Dečko je pokušao , jer mu je tako lopta došla i nije uspeo da je zahvati . Šteta , bila bi golčina ipo .

  • maradona Berlin

    11. februar 2013 | 08:05

    Припазите шта пишете о овом фудбалеру... Могу људи да вас омрзну и не купе више ваше новине... За месија је срамота написати овако нешто, или сте ви као и остали љубоморни људи који завите заслужену славу. Јер овај дечко ретко греши! Мало сте ме изненадили овим сто сте написали..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA