Ana povređena za Srbiju, zdrava za dečka i Dohu

Srpska teniserka nije igrala na Fed kupu zbog povrede, ali je nastupila na meču u Dohi dva dana kasnije - Ana je pobedila Tamiru Pašek u prvom kolu sa rezultatom 6:1, 6:2 za sat vremena i šest minuta igre

  • 19

Srpska teniserka Ana Ivanović zbog povrede nije mogla da nastupa na meču prvog kola Fed kupa, koji je naša selekcija igrala tokom vikenda u Nišu. Međutim, zanimljivo je da je Ivanovićeva prijavljena za turnir u Dohi koji je počeo večeras. Ana je pobedila Tamiru Pašek u prvom kolu sa rezultatom 6:1, 6:2 za sat vremena i šest minuta igre.

Takođe, naša lepotica je tokom vikenda boravila u Beogradu sa dečkom Markom Stilitanom, kome je pokazala čari noćnog života, pošto su posetili žurku Novaka Đokovića, a viđeni su i da idu u fitnes centar.

Prema tome, nameće se logično pitanje: koja je to povreda u pitanju koja je onemogućila da igra u Fed kupu, a može tako brzo da se sanira da posle dva dana igra na turniru u Kataru?

Biće da u teniskoj selekciji Srbije ima više problema nego što se misli i da je navodni povratak Ane i Jelene u reprezentaciju bio samo priča koja će umiriti medije.

Podsetimo, posle poraza u finalu Fed kupa od Češke, Ivanovićeva i Jankovićeva su najavile da neće više igrati za reprezentaciju. Međutim, posle Australijen opena rekle su da još razmišljaju o nastupu.

Pošto se nisu decidirano izjasnile, selektor Dejan Vraneš ih je uvrstio na spisak i onda je bilo potpuno glupo da one odustanu, pa su čekale do poslednjeg dana i tada objavile da su povređene. Tako je ispalo da ne odbijaju igranje, već da realno ne mogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dreamer

    11. februar 2013 | 18:50

    Bolje bi joj bilo da se malo udeblja, izgleda anoreksicno. I treba da prestane da laze, moze jednostavno da kaze da nece da igra za reprezentaciju...

  • siptar

    11. februar 2013 | 18:35

    Velika sramota..

  • ДАШОНИ

    11. februar 2013 | 19:20

    AКО ЈЕ ТО ИСТИНА , ОНДА ЈЕ СТВАРНО ЗАВРШИЛА ЗА СВА ВРЕМЕНА

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA